Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Bij een woning kopen komt erg veel kijken. Niet alleen het verhuizen is een hele klus. Hier komt meer bij kijken. Denk aan het vinden van een geschikte woning, de financiering en het onderhandelen over de vraagprijs. Een aankoopmakelaar ontzorgt u bij de aankoop van een huis, wat heeft vele voordelen heeft.

 

Aankoopmakelaar inschakelen heeft veel voordelen

Een aankoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander. Erg handig bij het kopen van een woning. De aankoopmakelaar heeft veel zicht op de te koop staande woningen en woningen die binnenkort vrijkomen. Natuurlijk kunt u zelf de eerste keer het huis bezichtigen. Voldoet het huis aan uw verwachtingen. Dan is het verstandig nog eens te gaan kijken met een aankoopmakelaar. Wij kijken op een objectieve en praktische manier naar de woning en zien wellicht zaken die u eerder niet zag. Een aankoopmakelaar kan u adviseren over de bouwkundige staat van de woningen en advies geven of een bouwtechnisch rapport noodzakelijk is. Wanneer u een huis wilt kopen, krijgt u te maken met veel deskundigen. Denk hierbij aan de taxateur, de notaris een hypotheekadviseur. De aankoopmakelaar heeft een breed netwerk van deskundigen en kan deze voor u inschakelen.

 

Voordelen aankoopmakelaar Breda

De aankoopmakelaar in Breda heeft al jarenlang ervaring met het kopen van woningen. Hierdoor hebben zij een goed beeld van een reƫle vraagprijs. Daarnaast zijn ze zeer sterk in het onderhandelen over de vraagprijs. Een aankoopmakelaar weet hoe op geschikte wijze een biedingsstrategie in te zetten. De aankoopmakelaar in Breda weet precies wat er speelt in de stad. U wordt behoed voor eventuele valkuilen. Er wordt gekeken naar het vigerende bestemmingsplan, de VvE en andere mogelijke belemmeringen.

 

Een aankoopmakelaar heeft verstand van ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen. Hier zal goed naar gekeken worden voordat de koop rond is. Wanneer is besloten dat u het huis kunt kopen zorgt de aankoopmakelaar voor een deskundige afhandeling. Dit kan voor veel tijdwinst zorgen. U koopt met een gerust hart uw droomhuis, de aankoopmakelaar ontzorgt u hierbij.

 

Wilt u meer weten over de voordelen van een aankoopmakelaar? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via de contactpagina of door te bellen naar 06-56 05 11 05.