Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

DISCLAIMER

De door Aankoopmakelaardij Breda op deze website verstrekte informatie is geen aanbod, advies of dienst. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Aankoopmakelaardij Breda.

Aankoopmakelaardij Breda is een handelsnaam van Mailcy Beheer B.V. en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20085356.

Inhoud

De informatie die door Aankoopmakelaardij Breda is verstrekt op deze website is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aankoopmakelaardij Breda kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Aankoopmakelaardij Breda aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop versterkte informatie. Daarnaast aanvaardt Aankoopmakelaardij Breda geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Aankoopmakelaardij Breda zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Aankoopmakelaardij Breda.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Auteursrecht

De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. De afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden.