Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

NVM-aankoopmakelaar

Een NVM-aankoopmakelaar helpt u bij het kopen van een nieuw huis

U wilt een huis kopen. Maar heeft u al nagedacht over uw woonwensen? Wat zijn uw financiƫle mogelijkheden? Een NVM-aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van de juiste antwoorden op de vragen die op u afkomen bij het kopen van een huis. Op die manier vinden jullie de juiste basis om de zoektocht te beginnen. Zo wordt het vinden van uw nieuwe woning een stuk makkelijker. Wilt u weten hoe het aankooptraject er precies uitziet? Lees ons blog waarin we uitleggen wat een aankoopmakelaar NVM precies voor u kan betekenen.

 

Het vinden van een geschikt huis

U kunt een NVM-aankoopmakelaar die opdracht geven om een specifieke woning te vinden. Uw makelaar weet precies welke interessante woningen op de markt worden aangeboden en dankzij het netwerk dat zij hebben opgebouwd weten ze vaak meer dan de gemiddelde woningzoeker. Dat houdt echter niet in dat u niet zelf kunt zoeken naar een geschikte woning. Op Funda vindt u bijna het volledige aanbod van koopwoningen in Nederland.

Heeft u een huis gevonden dat u aanspreekt? Dan kan uw aankoopmakelaar NVM een bezichtiging regelen. U ziet dan snel genoeg of de woning daadwerkelijk aan uw wensen voldoet. De NVM-aankoopmakelaar bekijkt het huis met een kritische blik. Hierbij legt hij vooral de focus op het onderhoud en eventuele gebreken van de woning.

 

Onderhandelen met een NVM-aankoopmakelaar

U heeft een woning gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen en u wilt het huis kopen. Dan adviseert uw aankoopmakelaar u over een sterke biedingstrategie en een interessant openingsbod. Door zijn kennis en ervaring heeft uw makelaar een goed beeld van de waarde van het huis. Bovendien kan hij de marktwaarde van vergelijkbare woningen bekijken in de NVM-database voor woonobjecten. Na het accepteren van uw bod wordt de koopovereenkomst opgesteld. Uw makelaar controleert deze om te zien of alles klopt. De overeenkomst gaat dan naar de notaris en na drie dagen wettelijke bedenktijd vindt op de opleveringsdatum de overdracht plaats bij de notaris.

 

Schakel een makelaar in

Gaat u een nieuwe woning kopen? Dan doet u er goed aan om een aankoopmakelaar in te schakelen. Hoewel u hier niet toe verplicht bent, is het kopen van een nieuw huis veel makkelijker en bovendien betaalt u niet teveel voor uw nieuwe huis. Zo verdient uw makelaar zich meer dan terug. Heeft u een NVM-aankoopmakelaar nodig? Neem dan contact op met Aankoopmakelaardij Breda. Wij helpen u graag verder.

No Comment

Comments are closed.