Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

waar kijkt een aankoopmakelaar naar?

 

Een fijne plek om te wonen is voor iedereen belangrijk. Het is immers heerlijk om een huis te hebben waar u zich helemaal thuis voelt. Om verschillende redenen kan het zo zijn dat u op zoek gaat naar een andere woning. Misschien wilt u verhuizen naar een andere woonplaats of wilt u groter gaan wonen. Een spannende stap! Een ding is in ieder geval zeker: bij het kopen van een nieuw huis komt van alles kijken. Veel mensen kiezen er daarom voor om een aankoopmakelaar in te schakelen. Hiermee voorkomt u dat u zaken over het hoofd ziet en daarnaast scheelt het vaak ook aanzienlijk in de kosten. Waar kijkt een aankoopmakelaar naar? In deze blog leest u er meer over.

Waar let een aankoopmakelaar op?

Om u wat meer inzicht te geven in de dingen waar een aankoopmakelaar naar kijkt, hebben we de belangrijkste dingen op een rijtje gezet:

De bouwtechnische aspecten van een huis

Heeft u een huis gezien waar uw hart sneller van ging kloppen? Mooi! Dan is de eerstvolgende stap het inplannen van een bezichtiging. Was deze bezichtiging succesvol en bent u nog steeds enthousiast? Dan is het de volgende stap om samen met ons een tweede bezichtiging in te plannen. Als aankoopmakelaar kijken wij namelijk naar andere dingen dan u als koper. Een belangrijk aspect waar Aankoopmakelaardij Breda naar kijkt, is het bouwkundig aspect. Hoe is de staat van het huis en zijn er eventuele mankementen?

Een breed netwerk

Als aankoopmakelaar in Breda en omstreken hebben we een breed netwerk. Dit komt goed van pas, wanneer kopers uiteindelijk een huis hebben gevonden. Zodra u een huis wilt kopen, komt daar uiteindelijk ook een taxateur, hypotheekadviseur en notaris bij kijken. Met hulp van ons hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar deze professionals. Wij hebben connecties met verschillende partijen, waarmee we goede ervaringen hebben. Wanneer u een van onze partners inschakelt, bent u ervan verzekerd dat de koop van uw huis een goede handen is.

waar let een aankoopmakelaar allemaal op

We kennen de markt

Een ander aspect waar een aankoopmakelaar naar kijkt, is de prijs binnen de huidige markt. We kennen de huizenmarkt als geen ander. We kunnen daarom een goede inschatting maken of de vraagprijs van een huis reëel is. Dit is prettig als u uiteindelijk een bod wilt doen. Daarnaast weten we door onze jarenlange ervaring precies hoe het wereldje in elkaar zit. We helpen u dan ook graag met het bedenken van een biedstrategie én uiteindelijk het uitbrengen van een bod en de bijbehorende onderhandeling.

Waar letten we nog meer op?

Naast de bovenstaande kijken wij als aankoopmakelaar nog naar diverse andere dingen. We weten precies wat er speels in de stad, wat de valkuilen zijn bij het kopen van een huis, hoe het zit met een bestemmingsplan, de VvE en andere mogelijke belemmeringen. Verder hebben we verstand van ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen. Is dit voor u lastige materie? Wij zorgen ervoor dat u uiteindelijk preciés weet waar u voor tekent bij het kopen van een huis.

We helpen u graag

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een woning? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe huis! We zijn telefonisch bereikbaar op 06-56051105. Of vul het contactformulier op onze website in. We helpen u graag.

 

No Comment

Comments are closed.