Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

wel of geen aankoopmakelaarIn het verleden werd een aankoopmakelaar gezien als een overbodige, kosten verslindende luxe. Deze mening is inmiddels wel herzien. In een dynamische onroerend goed markt, maken factoren als vakkennis en ervaring het verschil. Steeds meer mensen twijfelen dan ook geen seconde of ze een aankoopmakelaar in de arm zullen nemen om zich te laten vertegenwoordigen bij de aankoop van een huis.

Bij verkooptransacties van woningen maakt niet alleen de verkopende partij gebruik van de kennis en ervaring van een makelaar, maar ook de aankopende partij laat zich steeds vaker door een professional vertegenwoordigen. Dit is dan ook een zeer verstandige keuze. Als particulier moet u wel zéér stevig in de schoenen staan en veel kennis van zaken over de huizenmarkt hebben, om de beste voorwaarden voor de aankoop van een huis uit te kunnen onderhandelen.

Wat een aankoopmakelaar voor u kan betekenen

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, zal een aankoopmakelaar veel voor u kunnen betekenen. Allereerst kunt u gebruik maken van de regionale marktkennis van de makelaar. Uw makelaar zal u erop attenderen als er een huis in de verkoop aangeboden wordt dat aansluit op uw wensen. Daarnaast zal de aankoopmakelaar kunnen inschatten of de prijsstelling van de woning reëel is.

Uiteraard zal de aankoopmakelaar u vergezellen bij het bezichtigen van de woning en met een objectieve blik de woning bekijken. Op het moment dat u vol enthousiasme in gedachten de woning al aan het inrichten bent, kijkt de makelaar met een vakkundig oog naar de woning. Uw makelaar zal veel beter in staat zijn om gebreken te ontdekken. Uiteraard zal de aankoopmakelaar uw belangen vertegenwoordigen bij de onderhandelingen voor de aankoop van de woning. Ook dit zal (letterlijk) heel waardevol voor u zijn. Bij deze onderhandelingen spelen immers factoren als timing, vakkennis en ervaring een grote rol. Een aankoopmakelaar zal hierin in het merendeel van de gevallen een beter resultaat realiseren dan een particulier die minder thuis is in deze wereld.

Tot slot kunt u uiteraard gebruik maken van de juridische kennis van de aankoopmakelaar bij de afwikkeling van de uiteindelijke overdracht van de woning en de gang naar de notaris.

Aankoopmakelaar Breda

Zoals u zult begrijpen zal een aankoopmakelaar u volledig kunnen ontzorgen bij deze belangrijke aankoop. Zoekt u een vakkundige aankoopmakelaar in Breda? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

No Comment

Comments are closed.