Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning is professionele begeleiding geen overbodige luxe. Onze aankoopmakelaar in Zevenbergen biedt deze begeleiding gedurende het aankooptraject. Voor, tijdens en soms na de aankoop van een woning komt u voor belangrijke beslissingen te staan die niet alleen een grote invloed hebben op uw financiële situatie. Bij het kiezen van een geschikte woning maakt u ook een keuze voor de toekomst. Mogelijk blijft u de rest van uw leven in dit huis wonen, dan wilt u natuurlijk wel dat dit huis perfect bij u past. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis. Heeft u al een woning op het oog? Dan staat onze makelaar voor u graag bij tijdens de bezichtiging en onderhandeling.

 

Professioneel advies van een aankoopmakelaar in Zevenbergen

Het voordeel van onze aankoopmakelaar in Zevenbergen is het uitgebreide netwerk dat we hier door de jaren heen hebben opgebouwd. Wij kunnen u alles over deze stad en de natuurlijke omgeving vertellen en hebben inzicht in de huizen die worden aangeboden op de woningmarkt. Samen met u bespreken wij uw wensen en mogelijkheden en bepalen op basis daarvan in welk segment we uw nieuwe woning gaan zoeken. U kunt zelf op zoek gaan naar huizen die u aanspreken en ondertussen komt onze aankoopmakelaar met voorstellen van woningen die aan uw voorwaarden voldoen.

 

Wij komen op voor uw belangen

Wanneer u een geschikte woning gevonden heeft, kunt u samen met de aankoopmakelaar in Prinsenbeek een bezichtiging plannen. Tijdens deze bezichtiging werkt onze makelaar uitsluitend in uw belang. Hij kijkt met een objectieve en kritische blik naar alle facetten van het gebouw en de directe omgeving. Dingen die opvallen bespreekt u met de makelaar en als het nodig is schakelt onze makelaar een bouwkundig expert in om met zekerheid te kunnen stellen of het gebouw technisch in orde is. Na het vinden van een geschikte woning breekt de onderhandelfase aan. Aan de onderhandeltafel doet onze aankoopmakelaar er alles aan om de beste deal voor u te sluiten. Met minder neemt de makelaar geen genoegen. Na het sluiten van een overeenkomst zorgt onze makelaar ook voor het in orde maken van de documenten en bij de overdracht bij de notaris wordt ook alles voor u geregeld. Uw makelaar controleert de leveringsakte en is aanwezig tijdens de oplevering.

 

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u interesse in de dienstverlening van onze aankoopmakelaar in Zevenbergen? Of heeft u vragen over onze service en uw mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen, wij bespreken uw situatie graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in, wij zullen snel van ons laten horen.