Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

De koop van een nieuwe woning is een spannend proces. Iets waar u mogelijk lang over nadenkt en wellicht advies over vraagt aan de mensen in uw omgeving. Het is immers ook niet iets wat u elke dag doet. Het is dan ook helemaal niet vreemd om hierbij de hulp in te schakelen van aankoopmakelaar Tilburg. Wanneer de keuze wordt gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe woning heeft u natuurlijk een hoop wensen in uw hoofd, en wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Of misschien worstelt u met de gedachte dat er een hoop mis kan gaan waardoor u later spijt gaat krijgen van uw keuze. Wij snappen deze gevoelens volkomen en willen u daarom graag een handvat aanreiken. Met de ervaring van aankoopmakelaar Tilburg kunnen wij u verzekeren dat het proces goed zal verlopen, dat naar uw wensen wordt geluisterd en dat alle potentiële problemen tijdig worden opgespoord.

Aankoopmakelaar Tilburg: de eerste stap

Aankoopmakelaar Tilburg helpt u graag met de aankoop van uw droomwoning. Daarvoor moet u deze woning wel eerst zelf vinden. Als u niet weet waar u moet beginnen dan raden wij u aan om gebruik te maken van verschillende (sociale) media. Op internet zijn websites (Funda, Huislijn) die alle beschikbare woningen in de omgeving op een rijtje kan zetten. Hier wordt ook nuttige informatie gegeven en u kunt foto’s van de woning bekijken. Mocht u een woning tegenkomen die u interessant vindt, dan neemt u contact op met de verkopende partij om een eerste bezichtiging te plannen. Nadat u een kijkje heeft genomen in de woning bent u wellicht geïnteresseerd. Dit is het moment om contact op te nemen met de aankoopmakelaar uit Tilburg. Deze helpt u in het verdere proces.

 

Een belangrijke beslissing

Zodra u een woning gaat bezichtigen kunt u wellicht verblind raken door bepaalde factoren. De locatie is zó perfect, de prijs is lager dan verwacht en de tuin is prachtig aangelegd. Deze dingen kunnen zo overheersen dat u helemaal niet ziet dat er een lekkage verstopt zit in de hoek of dat de bouwconstructie van het huis niet in orde is. We focussen uiteraard graag op positieve dingen, maar in dit geval is het nuttig om ook op zoek te gaan naar minpunten en mogelijke problemen. Hierbij kan aankoopmakelaar Tilburg goed van pas komen. Deze kijkt met een neutrale blik naar de staat van de woning, zonder zich te laten verleiden door een mooie tegel of een groot parkeervak voor de deur. Er wordt kritisch naar het huis gekeken zodat u precies weet wat u koopt.

 

Het beste advies

Daarnaast helpt aankoopmakelaar Tilburg u ook met de ingewikkelde zaken zoals contact zoeken met een hypotheekadviseur en notaris. De leveringsakte wordt door ons gecontroleerd en wij zijn aanwezig bij de overdracht. We stellen de marktwaarde van de woning vast, doen onderhandelingen, en begeleiden u in alle inspecties en controles van de woning. U kunt geen miskoop meer maken met onze hulp!

 

Wij zijn er voor u

Wij zijn u uiteraard graag van dienst in het aankoopproces van uw (wellicht) nieuwe woning. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel 06-56 05 11 05.