Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

De aankoop van een nieuw huis is een grote mijlpaal, of dit nou uw eerste woning is of niet. Het is een groot proces waarbij op veel belangrijke dingen gelet moet worden. Zo loopt u achteraf niet tegen problemen aan. Er gaat veel geld om in een koopovereenkomst, dus het is van belang dat alles duidelijk en in kaart gebracht is. Aankoopmakelaar Teteringen zorgt ervoor dat u geen miskoop doet en dat u met een gerust hart kan gaan verhuizen. We zijn bekend in de huizenmarkt en zijn er altijd als eerste bij als er in de omgeving een nieuwe koopwoning vrij komt. Wij helpen u om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en u niet te veel betaalt voor uw woning.

Aankoopmakelaar Teteringen: hoe begin ik?

De eerste stap in de aankoop van een nieuwe woning wordt door uzelf genomen. Het is daarom een goed idee om uzelf te oriënteren in de woningmarkt. Websites als Funda en Huislijn zijn altijd up-to-date met de nieuwste koopwoningen en tonen duidelijke informatie en foto’s. Daarnaast is het altijd nuttig om even rond te kijken op diverse (sociale) media wat daar aangeboden wordt. U regelt zelf een eerste bezichtiging met de desbetreffende makelaar, zodat u een indruk krijgt van de woning. Zo’n eerste indruk wekt gevoelens op en als deze gevoelens goed zijn is het interessant om te gaan nadenken over aankoopmakelaar Teteringen.

 

Wat doet een aankoopmakelaar uit Teteringen?

Als een woning in de smaak is gevallen gaat aankoopmakelaar Teteringen met u verder. Wij zorgen dan voor een tweede bezichtiging waar ook de makelaar van de verkopende partij bij aanwezig zal zijn. Dit is een uitgebreide bezichtiging waarbij wij de woning goed gaan bestuderen om in kaart te brengen wat de staat is en wat eventuele problemen zou kunnen opleveren. We vermijden het maken van een miskoop.

 

Een succesvolle onderhandeling

Zodra de keuze op een woning is gevallen kan het onderhandelen gaan beginnen. Natuurlijk helpt aankoopmakelaar Teteringen u hierbij. Wij streven voor de laagst mogelijke prijs. De waarde van het huis wordt door ons bepaald aan de hand van een hoop gegevens die we bij de verkopende makelaar zullen opvragen. In overleg met u kunnen we eventueel ook een bouwkundig onderzoek verrichten. U wordt ten alle tijden op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen.

 

Het beste advies

Wij kunnen u ook advies geven over welke notaris het voordeligst uitvalt voor u. Daarnaast kunnen wij kosteloos een eerste vrijblijvend gesprek met een hypotheek adviseur voor u aanvragen. Op deze manier bespaart u al gauw honderden euro’s in het totaalplaatje! Tijdens de eindinspectie van de woning zullen wij u helpen het hele huis door te lopen voor een laatste goedkeuring. Daarna wordt de leveringsakte (welke door ons wordt gecontroleerd) getekend en daarna kunt u de sleutels in ontvangst gaan nemen!

 

Vrijblijvend contact met ons

Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-56 05 11 05 of vul het contactformulier hiernaast in.