Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Als u de knoop heeft doorgehakt en besloten hebt een nieuwe woning te gaan kopen, dan gaat er ineens een hele (nieuwe) wereld voor u open. Het is immers een beslissing die een grote impact heeft op uw huidige en toekomstige situatie. In deze periode komen veel dingen op u af en het is makkelijk om door de bomen het bos te verliezen. Zorg daarom vanaf het begin af aan al dat u goed overzicht houdt over alle zaken en verzamel al uw papierwerk met betrekking tot de koop in een map bij elkaar. Veel mensen hebben echter geen flauw idee waar ze nou eigenlijk moeten beginnen, en dat is heel begrijpelijk. Een aankoopmakelaar uit Terheijden kan u hierbij te hulp staan.

De aankoopmakelaar uit Terheijden is er voor u

Een aankoopmakelaar uit Terheijden is bekend met de (lokale) huizenmarkt en weet hier tactisch op in te spelen. Daarom is het waardevol om zo’n persoon aan uw zijde te hebben, aangezien uw kansen op een snelle en voor u voordelige verkoop aanzienlijk vergroot worden. Echter voordat u contact opneemt met een aankoopmakelaar uit Terheijden dient u eerst een huis op het oog te hebben. Ga er dus even goed voor zitten en kijk rond op websites zoals Funda. Het voordeel hiervan is dat er veel informatie wordt gedeeld over de geadverteerde huizen en dat er foto’s en soms zelfs filmpjes bij staan. Mocht u een huis vinden wat u aanspreekt dan kunt u kosteloos en vrijblijvend een bezichtiging aanvragen. Treur niet als het huis in het echt toch niet aan uw verwachtingen voldoet: het komt zelden voor dat het bij de eerste bezichtiging al gelijk raak is.

Indien u het gevoel heeft dat u het perfecte huis hebt gevonden en de bezichtiging was positief, dan wordt het tijd om contact te gaan zoeken met de aankoopmakelaar uit Terheijden. Deze zal in overleg met u een tweede bezichtiging regelen waarbij ook de verkoopmakelaar van de verkopende partij aanwezig zal zijn. Deze bezichtiging is minder oppervlakkig dan de eerste (ervan uit gaande dat u voornamelijk op uiterlijk, indeling, omgeving en gevoel heeft gelet) en er zal dieper worden ingegaan op bouwtechnische elementen en het opsporen van eventuele defecten. De aankoopmakelaar uit Terheijden is zich er heel goed van bewust dat de verkoopmakelaar van de andere partij zijn best heeft gedaan om deze gebreken te verbergen of te verbloemen en kan hier dus prima doorheen kijken.

Al uw zaken geregeld met een aankoopmakelaar Terheijden

Naast de kritische en objectieve blik en die de aankoopmakelaar uit Terheijden op uw potentiële huis werpt, zal deze u ook bij andere zaken helpen. Denk aan het zoeken van contact met de best passende hypotheekadviseur en notaris, het ondertekenen van de leveringsakte en het aanwezig zijn bij de overdracht. Tevens wordt de marktwaarde van de woning vastgesteld, wordt onderhandeld over de prijs en wordt u begeleid in alle inspecties en controles van de potentiële woning. Met de hulp van een aankoopmakelaar uit Terheijden wordt de kans op een miskoop wel erg klein!

Vrijblijvend contact met ons

Mocht u interesse hebben dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden de bespreken. Bereik ons telefonisch op 06 560 511 05 of vul het contactformulier in.