Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Heeft u de knoop eindelijk doorgehakt en gaat u een nieuwe woning kopen? Wat spannend! U zult merken dat er een compleet (nieuwe) wereld voor u opengaat. De beslissing die u zojuist heeft genomen heeft immers invloed op zowel uw toekomstige als uw huidige situatie. Er zullen veel belangrijke zaken op uw pad komen en het zal geen makkelijke periode worden, maar als u vanaf dag één zorgt dat u alles op orde heeft zal dat veel stress en zorgen schelen. In de praktijk zien we echter dat mensen door de bomen het bos niet meer zien en eigenlijk niet zo goed weten waar te beginnen. Aankoopmakelaar Rijsbergen kan hierbij helpen!

Aankoopmakelaar Rijsbergen is er voor u

Een aankoopmakelaar is bekend met de (lokale) huizenmarkt en weet hoe hij u kan begeleiden om hierop in te spelen. Een vlotte en vooral voordelige aankoop is natuurlijk uw wens, en de aankoopmakelaar in Rijsbergen kan dit voor u realiseren. Ga eerst op zoek naar uw droomhuis op bijvoorbeeld Funda, contacteer de eigenaar voor een bezichtiging en ga eens een kijkje nemen. Niet treuren als het huis tegenvalt tijdens de bezichtiging, het komt zelden voor dat het in één keer raak is. Als een bezichtiging goed bevallen is kan de makelaar u verder helpen in het vervolgproces.

 

Een kritische blik

Nadat de aankoopmakelaar uit Rijsbergen uw wensen heeft doorgenomen, wordt een tweede bezichtiging gepland. Tijdens deze bezichtiging zal de makelaar ook aanwezig zijn en gaat deze op zoek naar eventuele gebreken en defecten. We kijken door de mooie presentatie geen en letten alleen op de echt belangrijke elementen die door de kijker nog wel eens over het hoofd worden gezien en later voor problemen kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages die vlug zijn weggewerkt voor de bezichtiging.

 

Hulp bij de onderhandelingen

Na deze kritische bezichtiging kan aankoopmakelaar Rijsbergen u precies vertellen wat de bevindingen zijn en wat hiervan de eventuele gevolgen voor u zijn, mocht u overgaan tot kopen. Als u nog steeds enthousiast bent kan het onderhandelen gaan beginnen. Gelukkig is de aankoopmakelaar in Rijsbergen een geboren onderhandelaar, waardoor u dit aan hem kan overlaten. Zo profiteert u uiteindelijk van de beste deal.

 

Wilt u onze hulp?

Heeft u interesse in een aankoopmakelaar Rijsbergen? Dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken samen de mogelijkheden. Bereik ons telefonisch op 06 560 511 05 of vul het contactformulier in.