Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Als u heeft besloten om een woning te gaan kopen staat u een leuke maar ook drukke tijd te wachten. Het is natuurlijk heerlijk om na te denken over een nieuw huis of appartement en hoe u het in uw hoofd gaat indelen. Maar voordat u gaat nadenken over interieurstijlen en badkamertegeltjes zijn er natuurlijk nog veel stappen die eerst genomen dienen te worden. Het wordt een drukke periode waarin u veel zal moeten regelen. In de praktijk zien we dat mensen dit vaak erg lastig vinden. Doe ik het wel goed? Vergeet ik belangrijke dingen? Wat voor bod kan ik het beste doen? Allemaal vragen die men zichzelf stelt in deze fase. U kunt er daarom voor kiezen om aankoopmakelaar Rijen in te schakelen. Deze ondersteunt u bij alle stappen van het proces, zodat u zeker weet dat alle zaken worden geregeld.

Aankoopmakelaar Rijen biedt ondersteuning

Een aankoopmakelaar kent de (lokale) huizenmarkt als de binnenkant van zijn broekzak en is daarom erg wegwijs in deze wereld. Hij kan u goed begeleiden zodat u een vlotte en voordelige aankoop tegemoet gaat. De aankoopmakelaar uit Rijen doet zijn best om dit voor u te kunnen realiseren. Het kopen van een huis is een bijzonder moment in het leven. Voor de meeste mensen is dit namelijk geen dagelijkse kost. Allereerst is het verstandig om een beeld te krijgen bij de woningmarkt. Wat is het aanbod op dit moment? En wat is uw eigen budget? Op basis daarvan kunt u op zoek gaan op woningsites. Ga eerst eens rustig rondkijken op bijvoorbeeld Funda, zodat u ziet wat het huidige huizenaanbod in de gewenste regio is. Daarnaast is het handig om na te denken over wat voor huis u precies zoekt. En in welk dorp, stad of wijk u graag wilt wonen. Maar denk ook aan de praktische kenmerken zoals het aantal slaapkamers dat minimaal aanwezig moet zijn.

 

Bezichtigen

Ziet u één of meer mooie huizen? Neem dan contact op om een bezichtiging te regelen. Zo kunt u de woning met eigen ogen gaan bekijken en ervaren. Heeft u er een goed gevoel bij nagehouden? Dan wordt het tijd om de aankoopmakelaar eens te bellen. Na een kennismaking en het doornemen van uw wensen kan een tweede bezichtiging worden ingepland. Tijdens deze bezichtiging gaat de aankoopmakelaar met u mee op pad om het huis eens goed onder de loep te nemen. Een aankoopmakelaar wordt niet gecharmeerd van een lekker kamergeurtje en een bosje bloemen op tafel, hij kijkt gericht naar eventuele gebreken of defecten die makkelijk over het hoofd worden gezien (en soms zelf actief verborgen worden door de verkopende partij). Na afloop van deze kritische bezichtiging zullen de bevindingen met u worden doorgenomen en kan worden overlegd of de woning geschikt is of misschien toch te mooi om waar te zijn. Indien gewenst gaat aankoopmakelaar Rijen over tot aankoop. Het onderhandelen gaat beginnen! De aankoopmakelaar is een ervaren onderhandelaar en zal zijn best doen om zo veel mogelijk van de prijs af te halen zonder de interesse van de verkoper te verliezen.

 

Kunnen wij u helpen?

Bent u inmiddels benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? We nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden met u door te nemen. Heeft u vooraf vragen? Schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder met het aankopen van een nieuwe woning. Vul het contactformulier in of bereik ons telefonisch op 06 560 511 05. Onze aanmakelaar in Rijen streeft ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen. Doorgaans is dit binnen 24 uur. We helpen u graag!