Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Als u heeft besloten om een woning te gaan kopen staat u een leuke maar ook drukke tijd te wachten. Het is natuurlijk heerlijk om na te denken over een nieuw huis of appartement en hoe u het in uw hoofd gaat indelen. Maar voordat u gaat nadenken over interieurstijlen en badkamertegeltjes zijn er natuurlijk nog veel stappen die eerst genomen dienen te worden. Het wordt een drukke periode waarin u veel zal moeten regelen. In de praktijk zien we dat mensen dit vaak erg lastig vinden. Doe ik het wel goed? Vergeet ik belangrijke dingen? Wat voor bod kan ik het beste doen? Allemaal vragen die men zichzelf stelt in deze fase. U kunt er daarom voor kiezen om een aankoopmakelaar uit Rijen in te schakelen. Deze ondersteunt u bij alle stappen van het proces, zodat u zeker weet dat alle zaken worden geregeld.

Aankoopmakelaar Rijen biedt ondersteuning

Een aankoopmakelaar kent de (lokale) huizenmarkt als de binnenkant van zijn broekzak en is daarom erg wegwijs in deze wereld. Hij kan u goed begeleiden zodat u een vlotte en voordelige aankoop tegemoet gaat. De aankoopmakelaar uit Rijen doet zijn best om dit voor u te kunnen realiseren.

Waar begin ik?

Ga eerst eens rustig rondkijken op bijvoorbeeld Funda, zodat u ziet wat het huidige huizenaanbod in de gewenste regio is. Ziet u één of meer mooie huizen? Neem dan contact op om een bezichtiging te regelen. Zo kunt u de woning met eigen ogen gaan bekijken en ervaren. Heeft u er een goed gevoel bij nagehouden? Dan wordt het tijd om de aankoopmakelaar eens te bellen.

Na een kennismaking en het doornemen van uw wensen kan een tweede bezichiging worden ingepland. Tijdens deze bezichtiging gaat de aankoopmakelaar met u mee op pad om het huis eens goed onder de loep te nemen. Een aankoopmakelaar wordt niet gecharmeerd van een lekker kamergeurtje en een bosje bloemen op tafel, hij kijkt gericht naar eventuele gebreken of defecten die makkelijk over het hoofd worden gezien (en soms zelf actief verborgen worden door de verkopende partij).

Na afloop van deze kritische bezichtiging zullen de bevindingen met u worden doorgenomen en kan worden overlegd of de woning geschikt is of misschien toch te mooi om waar te zijn. Indien gewenst gaat de aankoopmakelaar uit Rijen over tot aankoop. Het onderhandelen gaat beginnen! De aankoopmakelaar is een ervaren onderhandelaar en zal zijn best doen om zo veel mogelijk van de prijs af te halen zonder de interesse van de verkoper te verliezen.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een aankoopmakelaar in Rijen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. Bereik ons telefonisch op 06 560 511 05 of vul het contactformulier in.