Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Eindelijk is de knoop doorgehakt en gaat u een nieuwe woning kopen. Felicitaties! U zult merken dat er een hele wereld voor u opengaat. Zowel uw huidige als uw toekomstige situatie zullen beïnvloed worden door deze beslissing. Het is niet vreemd om soms een beetje moedeloos te worden en het overzicht te verliezen de komende tijd, er komen immers veel belangrijke zaken tegelijk op u af. Onze aankoopmakelaar in Raamsdonkveer vertelt u hier graag meer over.

Advies van onze aankoopmakelaar in Raamsdonkveer

Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij het aankopen van een nieuwe woning? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? En hoe gaat het proces verder als ik eenmaal een geschikte woning heb gevonden? Allemaal belangrijke vragen die langskomen bij het kopen van een nieuw huis. Zorg er in ieder geval voor dat u vanaf het begin alles op orde houdt en papierwerk met betrekking tot de koop in een map bij elkaar houdt. In de praktijk zien we vaak dat mensen niet zo goed weten waar te beginnen, maar daarom zijn wij er gelukkig! Aankoopmakelaar Raamsdonkveer kan u verder helpen.

 

Expert op de woningmarkt

Een aankoopmakelaar uit Raamsdonkveer is de persoon die u nodig heeft. De makelaar is bekend met de huidige (lokale) huizenmarkt en weet hierop in te spelen. Zo vergroot u de kans op een snelle en voordelige koop aanzienlijk. U kunt op zoek gaan naar een huis op media zoals Funda. Hier vindt u informatie, foto’s en soms zelfs videos over alle huizen die te koop staan. U kunt kosteloos contact zoeken met de verkoper en zo een bezichtiging inplannen. Meestal gaat er wat tijd en moeite overheen voordat u een geschikt huis tegenkomt, daarom is het ook echt niet ongewoon om veel verschillende huizen te bezichtigen zonder succes. Zodra u een goed gevoel heeft na afloop van een eerste bezichtiging kunt u een aankoopmakelaar Raamsdonkveer contacteren voor de vervolgstappen. De aankoopmakelaar uit Raamsdonkveer zal met u en de verkopende partij plannen maken voor een tweede bezichtiging. Bij deze bezichtiging zal de makelaar zelf ook aanwezig zijn om met een kritische blik naar de woning te kijken. Deze bezichtiging gaat dus wat meer de diepte in en is een stuk technischer. De makelaar laat zich niet afleiden door een mooi visiteplaatje – hij/zij kijkt hier doorheen en focust op bouwtechnische elementen en gaat op zoek naar eventuele defecten. De aankoopmakelaar uit Raamsdonkveer weet precies wat de gebruikelijke trucjes zijn van de verkopende partij om het huis te verbloemen voor een snellere verkoop.

 

Wij helpen u verder

Na afloop van de technische bezichtiging, kan de aankoopmakelaar Raamsdonkveer u tevens verder helpen in de eventuele vervolgstappen. Denk hierbij aan het vinden van een geschikte notaris of hypotheekadviseur. Daarnaast reiken wij een hand aan bij het controleren van de door u te tekenen documenten zoals de onder andere de leveringsakte. Bovendien is een makelaar een geboren onderhandelaar en wordt ervoor gezorgd dat u zo voordelig mogelijk kunt kopen.

 

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren aankoopmakelaar in Raamsdonkveer? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De mogelijkheden nemen we dan rustig met u door. Telefonisch zijn we bereikbaar op 06 560 511 05 of vul het contactformulier in.