Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Een nieuw huis kopen is een spannende aangelegenheid. Het is vaak een aankoop die u niet regelmatig doet en het gaat om erg veel geld. Daarnaast is het een aankoop waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Erg belangrijk dat u geen miskoop doet. De aankoopmakelaar uit Oosterhout helpt u graag met deze aankoop. We zijn als eerste op de hoogte van de nieuwste koopwoningen in Oosterhout en omstreken en verstaan als geen ander de kunst van onderhandelen. Zo betaalt u nooit te veel voor uw nieuwe woning.

 

 

Een huis vinden in Oosterhout met aankoopmakelaar

Voor de meeste mensen is een huis kopen een bijzonder moment in hun leven. Het is waarschijnlijk niet iets wat u elke dag doet. Bij het aankopen van een huis maakt een keuze, die effect heeft op de komende jaren. Natuurlijk wilt u hierin de juiste keuze maken. Waar begint u? Allereerst is het handig om een goed beeld te krijgen van de huizenmarkt. Wat staat er op dit moment te koop en wat wordt daarvoor gevraagd? Welk budget heb ik? Zodra u dit op een rijtje heeft kunt u inspiratie op gaan doen via woningsites zoals bijvoorbeeld Funda.

 

Uw woningwensen

Het is hierbij handig om in uw achterhoofd te houden wat voor huis u graag wilt hebben en waar u precies wilt wonen. Is dat in een stad, dorp of een bepaalde wijk? Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de praktische aspecten van het huis. Is er voldoende opbergruimte? Zijn er voldoende slaapkamers? Dit zijn allemaal aspecten waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een huis. Het vinden van een huis is niet erg lastig. Op internet zijn verschillende website waarop veel huizen staan. Hier kunt u gemakkelijk thuis een kijkje nemen in verschillende woningen. Wanneer u enthousiast bent geworden van de foto’s, kunt u zelf contact opnemen om een bezichtiging in te plannen. Nog steeds enthousiast na de bezichtiging? Dan is het tijd om contact op te nemen met aankoopmakelaar Oosterhout. Wij zorgen ervoor dat u uw droomhuis koopt voor een goede prijs.

 

De rol van de aankoopmakelaar

Wij horen graag wat uw wensen en verwachtingen zijn. Samen met u plannen we een tweede bezichtiging. Tijdens de bezichtiging gaan we grondig kijken naar de staat van de woning. Aankoopmakelaar Oosterhout heeft door jarenlange ervaring veel kennis opgedaan over het aankopen van een woning. Zaken waar u wellicht niet aan denkt of geen kennis van heeft kunnen erg belangrijk zijn. Wij kijken grondig of er gebreken zijn aan de woning. Het is erg belangrijk om dit goed inzichtelijk te hebben voordat de koop gesloten is.

 

Hulp bij onderhandelingen

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw nieuwe woning, hier is de aankoopmakelaar Oosterhout erg alert op. Wij gaan de onderhandelingen aan om de laagst mogelijke prijs voor het huis te krijgen. Zo verdient de aankoopmakelaar zich zeker terug. Daarnaast kijken we naar de ontwikkelingen in de omgeving die wellicht problemen kunnen veroorzaken. We behoeden u voor problemen met het VvE en kijken of er geen bouwkundige problemen zijn. Hiernaast zijn er nog tal voordelen die de samenwerking met een aankoopmakelaar met zich mee brengt. Wanneer u zelf een huis bekijkt, raakt u wellicht erg enthousiast door de fantastische locatie, de lage vraagprijs, of grote tuin. Dit kan uw objectiviteit beïnvloeden. Aankoopmakelaar Oosterhout kijkt objectief, praktisch en met een kritische blik naar de woning. Zo weet u precies in welke staat de woning is en voorkomt u problemen wanneer de koop eenmaal rond is. Een huis kopen moet tenslotte niet stressvol maar juist leuk zijn. Wij ontzorgen u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Naast Oosterhout zijn we ook actief in Breda en omstreken.

 

Wij komen graag in contact met u

Heeft u hulp nodig het kopen van een woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of bel 06-56 05 11 05