Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Wat een spannende mijlpaal! Of dit nu uw eerste huis is of niet, een huis kopen is een bijzondere gebeurtenis. U doet het waarschijnlijk maar één of enkele keren in uw leven. Bij het kopen van een huis komt van alles kijken. Daarom is het belangrijk om er goed over na te denken hoe u het wilt aanpakken. Gelukkig staat u er niet alleen voor, onze aankoopmakelaar in Made ondersteunt u graag bij de aankoop van een nieuwe woning.

De oriëntatiefase

Een huis kopen doet u meestal niet van de een op de andere dag. Er gaat vaak veel tijd overheen voor u weet wat u graag wilt. Voordat u onze aankoopmakelaar uit Made inschakelt, is het belangrijk om erover na te denken wat u precies zoekt in een huis. Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaande of aaneengeschakelde woning? In wat voor buurt wilt u wonen? Hoeveel slaapkamers heeft u nodig en wat naar wat voor tuin gaat uw voorkeur uit? Allemaal dingen om over na te denken tijdens uw zoektocht naar een nieuw huis.

Onze aankoopmakelaar in Made helpt u graag

Heeft u tijdens uw zoektocht een huis gevonden dat u aanspreekt? Dan is het tijd voor een eerste bezichtiging. Een spannend moment! Tijdens een eerste bezichtiging gaat het er vooral om dat het gevoel goed is. Ziet u uzelf hier wonen en voldoet het huis in het eerste opzicht aan uw wensen? Is het antwoord op die vragen ‘ja’ en bent u enthousiast? Vanaf dat moment komt onze aankoopmakelaar uit Made om de hoek kijken. Hij gaat graag met u mee voor een tweede bezichtiging. Tijdens zo’n bezichtiging heeft hij een kritische blik. Hij let op andere zaken dan waar de meeste mensen waarschijnlijk op letten. Een aankoopmakelaar kijkt niet alleen naar het uiterlijk van het huis, maar ook naar de technische aspecten en eventuele mankementen.

Hulp bij de onderhandeling

Een kritische blik bij de tweede bezichtiging is zeker niet de enige manier waarop wij u helpen met de aankoop van een huis. Ook bij het uitbrengen van een bod en het aangaan van onderhandelingen helpen wij u graag. Daarnaast hebben we een adviserende rol bij het kiezen van een hypotheekadviseur en notaris. We kijken welke specialist het beste bij u en uw situatie past en brengen u graag in contact.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? We zijn u hier graag mee van dienst! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-560 511 05. Ook kunt u ons altijd mailen via info@aankoopmakelaardijbreda.nl of het contactformulier op onze website invullen.