Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

De kosten per aankoopmakelaar lopen sterk uit een. Het is erg belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de kosten die u uiteindelijk gaat betalen. Zo betaalt u niet te veel voor uw aankoopmakelaar. Er zijn verschillende manieren waarop een aankoopmakelaar zijn prijs kan bepalen. Niet alle methodes zijn even voordelig voor de klant. Wij, aankoopmakelaardijbreda.nl, vertellen u graag waarom wij gekozen hebben voor onze prijsstelling.

Aankoopmakelaar kosten, een percentage van de koopsom

Een percentage van de koopsom wordt vaak gebruikt als methode bij reguliere aankoopmakelaars. Maar is dit niet erg tegenstrijdig? U neemt een aankoopmakelaar in de hand om een goede prijs voor de woning te regelen. Voor uw droomwoning wilt u tenslotte niet te veel betalen. Bij een percentage van de koopsom is het voor de aankoopmakelaar van belang de koopsom hoog te houden. Is de koopsom hoog, dan verdient de aankoopmakelaar namelijk meer. Niet erg stimulerend. In dit geval loopt u het risico een hoge koopsom en hoge aankoopmakelaarskosten te moeten betalen.

 

Een prestatiebonus voor de aankoopmakelaar

Een prestatiebonus voor de aankoopmakelaar klinkt erg redelijk. Dat is het ook, de aankoopmakelaar krijgt een percentage van het bedrag dat hij van de vraagprijs af krijgt. Dit is natuurlijk erg stimulerend voor de aankoopmakelaar. Echter loopt u het risico dat de aankoopmakelaar te hard onderhandeld. De koop loopt hier vaak op stuk. De aankoopmakelaar gaat liever voor een andere woning waar hij meer van de prijs af kan krijgen. U betaalt gegarandeerd de laagste prijs, maar is dit ook uw droomhuis? Het is zonde als uw droomhuis aan uw neus voorbij gaat omdat de aankoopmakelaar te stug is met onderhandelen.

 

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wij als aankoopmakelaarbreda.nl hebben gekozen voor een vast tarief. U weet hierdoor als klant precies waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verassingen te staan. We willen dat de klant een goed en veilig gevoel bij ons heeft en niet bang hoeft te zijn voor eventueel hoge kosten.  Er zijn verschillende zaken waarvoor u moet betalen. Natuurlijk gaan we ervan uit dat de koop rondkomt en u kunt gaan genieten van uw droomhuis. In dit geval betaalt u een vast bedrag van €1.450,-. Wanneer u na de bezichtiging ervoor kiest de onderhandeling te beëindigen betaalt u €195,-. Deze prijs betaalt u voor de bezichtiging, het gegeven advies en de kadastrale recherche van de woning.  Ook worden er kosten gerekend wanneer het biedingsproces door u wordt beëindigd, of wanneer u toch afziet van de (mondelinge) koopovereenkomst.

Het kan voorkomen dat de vastgestelde tarieven op de website niet gegarandeerd kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld bij de aankoop van een monumentaal pand. In dit geval neemt aankoopmakelaarbreda.nl telefonisch contact met u op om de kosten te bespreken.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we adviseren u graag!