Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Gaat u een huis kopen? Of dit nou uw eerste woning is of niet, het is gegarandeerd (weer) een grote mijlpaal in uw leven. Een uiteenlopend proces met veel bijzaken en de stress kan nog wel eens oplopen. Het is cruciaal om op bepaalde zaken te letten zodat u achteraf niet tegen problemen aan loopt. Een koopovereenkomst staat gelijk aan een zeer grote uitgave, dus het is nuttig om alles goed in kaart te brengen voordat u uzelf vastspijkert. Met de hulp van aankoopmakelaar Klundert weet u zeker dat u met een gerust hart kunt gaan verhuizen.

Aankoopmakelaar Klundert: hulp en advies

De huizenmarkt is voor ons geen vreemd terrein en we zijn er altijd als eerste bij als er een nieuwe aantrekkelijke koopwoning vrijkomt in de buurt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw aankoop vlekkeloos verloopt. Maar wat komt er nu allemaal kijken bij het kopen van een huis? Onze aankoopmakelaar Klundert bespreekt het graag met u. Wat komt er allemaal bij kijken? Laten we voorop stellen dat het kopen van een huis niet niks is. Er komt van alles bij kijken. Om deze reden weten veel mensen niet waar ze het beste kunnen beginnen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om voor uzelf te bepalen wat u zoekt in een woning. Wil ik een tuin? En hoeveel slaapkamers moet het huis hebben? In welke stad, dorp of wijk wil ik wonnen? Allemaal elementen die aan bod komen bij het kopen van een huis. Om te beginnen dient u zelf de allereerste stap in het proces te nemen. U gaat op websites zoals Funda zoeken naar uw droomwoning. Kijk goed naar de foto’s en eventuele video’s en lees alle informatie. Als u denkt beet te hebben kunt u de eigenaar contacteren om een bezichtiging in te plannen. Als u een kijkje heeft genomen en met een enthousiast gevoel de deur weer uit stapt is het tijd om aankoopmakelaar Klundert in handen te nemen.

 

Wat doet een aankoopmakelaar?

Denkt u de perfecte woning gevonden te hebben? Dan gaat u op gesprek met de aankoopmakelaar uit Klundert. Deze neemt uw wensen met u door om zo een goed beeld te schetsen van de situatie. Vervolgens wordt een tweede bezichtiging ingepland. De makelaar zal hier ook bij aanwezig zijn om eens goed rond te kijken met een kritische blik. Aankoopmakelaar Klundert laat zich niet verleiden door een mooi bosje bloemen op tafel of een heerlijke geur in de woonkamer: zijn ogen staan open om gebreken op te sporen. We willen immers niet dat u een miskoop maakt en er later achter komt dat u met een vervelende lekkage zit.

 

De onderhandelingen

Als de woning ook door deze controle heen komt en u bent nog altijd laaiend enthousiast, dan kan het onderhandelen in principe gaan beginnen. Dit kunt u volledig aan de aankoopmakelaar uit Klundert overlaten, zodat u zeker weet dat u met de voordeligste positie in de deal staat. De makelaar zal gegevens opvragen om zo de actuele marktwaarde van het huis vast te stellen. Op basis hiervan kan het bieden gaan beginnen. Ook voor een adviserende rol met betrekking tot hypotheekadviseurs en notarissen kan de aankoopmakelaar uit Klundert u van dienst zijn. Wij vinden de beste match voor uw situatie, zodat u met een tevreden gevoel en een niet al te lege portemonnee door kan. Tevens is de makelaar er om u te helpen met alle belangrijke documenten en de eindinspectie voor de overhandiging van de sleutel.

 

Vrijblijvend contact

Wat zijn voor u de mogelijkheden? Wij bespreken het graag met u. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen zien wat aankoopmakelaar Klundert voor u kan betekenen. Telefonisch zijn we te bereiken via 06-56 05 11 05 of vul het contactformulier in.