Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Sommige dingen doet u slechts één of enkele keren in uw leven. Dit geldt bijvoorbeeld voor het kopen van een huis. Het is een bijzondere gebeurtenis, die veel impact heeft op uw leven. Weet u niet precies waar u allemaal op moet letten bij het kopen van een woning? En kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij de bezichtigingen en onderhandelingen? Onze aankoopmakelaar uit Hooge Zwaluwe ondersteunt u graag tijdens het gehele proces.

Wat zijn uw wensen?

Voordat u onze aankoopmakelaar uit Hoge Zwaluwe inschakelt, is het handig om te weten wat u precies zoekt in een woning. Over hoeveel kamers moet het huis beschikken? Wilt u een nieuwbouwhuis of een bestaande woning? Ook is het raadzaam om erover na te denken in wat voor omgeving u graag wilt wonen. Ook is het fijn om alvast een beetje gevoel te hebben bij de huidige woningmarkt. Wat is het aanbod en wat voldoet er daaruit aan mijn wensen? Vervolgens is het zaak om het aanbod in de gaten te houden. Zit er een huis tussen waar u enthousiast van wordt? Dan is het tijd voor een eerste bezichtiging.

Aankoopmakelaar Hooge Zwaluwe: hulp en advies

Tijdens een eerste bezichtiging gaat het er vooral om dat u een gevoel bij het huis krijgt. Voldoet het huis aan uw wensen en bent u na afloop nog steeds enthousiast? Dan gaan wij graag met u mee om het huis nogmaals te bezichtigen. Tijdens een tweede bezichtiging letten we op andere (specifieke) dingen. Onze aankoopmakelaar uit Hooge Zwaluwe kijkt er met een kritische blik naar. Is alles in goede staat en zijn er gebreken of defecten? Hij zorgt ervoor dat u een goed beeld krijgt van de status van het huis en niet voor verrassingen komt te staan.

Hulp bij de onderhandelingen

Na de tweede bezichtiging laat u alles nog eens goed bezinken. Bent u nog steeds enthousiast over de woning en is het huis in goede staat? In dat geval ondersteunen we u graag bij het uitbrengen van een bod en de bijbehorende onderhandelingen. Onze aankoopmakelaar uit Hooge Zwaluwe weet precies wat hij kan bieden voor een goede deal. Is de koop van het huis eenmaal rond? Ook daarna ondersteunen wij u bij het vervolgtraject. We gaan samen met u op zoek naar een hypotheekadviseur en notaris die bij uw situatie passen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Staat u op het punt om een huis te kopen en wilt u een aankoopmakelaar aan uw zijde? Wij ondersteunen u graag tijdens het gehele proces. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn benieuwd naar uw wensen en helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikte woning.