Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Aankoopmakelaar Etten-Leur helpt u bij het kopen van uw nieuwe woning. Als u zelf al bent begonnen met inlezen over wat te doen bij het kopen van een nieuw huis, dan bent u er vast al achter gekomen dat de koop niet zo 1, 2, 3 gebeurd is. Het is een gigantisch proces waarbij twee partijen tegen elkaar in spelen en proberen om een zo voordelig mogelijke deal te sluiten. Onderhandelen is daarom onvermijdelijk. En dan hebben we het nog niet gehad over alle officiële documenten die ondertekent moeten worden, technische controles van het potentiële koophuis die uitgevoerd dienen te worden om een miskoop te voorkomen en het bepalen wat de marktconforme waarde van de woning is. Gelukkig is aankoopmakelaar Etten-Leur gespecialiseerd in deze zaken. Wij helpen u daarom graag in het koopproces en de stappen die daar naartoe leiden.

 

Advies van een aankoopmakelaar in Etten-Leur

Zodra u een woning hebt gevonden en deze zelf al bezichtigd heeft is het tijd om een aankoopmakelaar Etten-Leur in te schakelen. Mocht u het lastig vinden om de eerste stap zelf te zetten, kijk dan rustig rond op Funda. Als u een aantrekkelijke woning tegenkomt kunt u met een simpele klik contact opnemen met de verkopende partij en een bezichtiging inplannen. Als u de bezichtiging verlaat met een glimlach op uw gezicht en een goed gevoel in uw hart kunt u een afspraak gaan maken met de aankoopmakelaar uit Etten-Leur. Deze plant in overleg met u een tweede bezichtiging in waarbij met een kritische en objectieve blik naar de woning wordt gekeken. Zijn er lekkages? Is er sprake van verouderde constructies die vervangen dienen te worden? Hoe zijn de aansluitingen? De aankoopmakelaar uit Etten-Leur gaat alle bouwtechnische punten na en zorgt dat u niet voor verrassingen komt te staan. Een miskoop kan daarom vrijwel uitgesloten worden met onze hulp.

 

We helpen u verder

Als uw antwoord na de bezichtiging nog steeds volmondig ‘ja’ is, dan kan erover worden gegaan op onderhandelen. De aankoopmakelaar uit Etten-Leur bepaald aan de hand van opgevraagde documenten wat de marktwaarde is van het huis, en stelt een startprijs voor. Vanaf hier wordt onderhandeld tussen beide partijen. Aankoopmakelaar Etten-Leur is een professioneel onderhandelaar en neemt geen genoegen met een te hoge vraagprijs. Zodra er een overeenkomst is over de vraagprijs, kan het ‘saaie’ werk gaan beginnen. Er moeten documenten worden ondertekend en er dienen afspraken gemaakt te worden met de hypotheekadviseur en de notaris. Dit kunt u aan de aankoopmakelaar over laten. Hij zal ook uw leveringsakte controleren en aanwezig zijn tijdens de oplevering. U kunt ons vertrouwen!

 

Neem contact op

Bereik ons telefonisch via 06 560 511 05 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van nodige informatie, beantwoorden uw vragen en plannen flexibele afspraken in.