Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. Of het nu de eerste keer is dat u een huis koopt of niet, het blijft een spannend proces. Het kopen van een woning is immers niet iets wat u dagelijks doet. Daarom is het goed om te weten dat wij dit wél dagelijks doen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een huis in Drimmelen? Onze aankoopmakelaar ondersteunt u hier graag bij!

Uw wensen voor een woning

Voordat u onze aankoopmakelaar uit Drimmelen inschakelt, is het verstandig om na te denken waar u ongeveer naar op zoek bent. In welke wijk wilt u precies gaan wonen? Hoeveel slaapkamers wenst? Moet het huis instapklaar zijn of staat u ook open voor een woning waar nog het een en ander aan gedaan moet worden? Ga er eens rustig voor zitten en zet uw wensen op papier. Dat maakt het een stuk makkelijk voor uzelf om uw wensen concreet te maken. Weet u nog niet precies wat u wilt? Ga dan eens naar Funda.nl voor inspiratie. Zo ziet u direct wat het aanbod in de buurt is.

 

Hulp en advies van onze aankoopmakelaar in Drimmelen

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw huis is er veel waar u op moet letten. Tijdens een eerste bezichtiging is het vooral belangrijk dat het gevoel goed is. Bent u enthousiast over de woning en voldoet de woning aan uw wensen? Als het antwoord op deze vragen ‘ja’ is, dan is het tijd om onze aankoopmakelaar in Drimmelen in te schakelen. Vervolgens gaan wij graag met u mee naar het huis voor een tweede bezichtiging. We bekijken het huis met een kritische blik. Zijn er defecten of eventuele gebreken? U wilt immers niet een aankoop doen en vervolgens last krijgen van lekkage in huis. Kortom, met onze aankoopmakelaar uit Drimmelen aan uw zijde weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

 

Hulp bij de onderhandelingen

Bent u na de tweede bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan kunnen de onderhandelingen beginnen. We ondersteunen u hier graag mee. Als aankoopmakelaar kennen we de markt als geen ander en weten we precies welke prijs u moet bieden voor een goede deal. Is de koop van het huis eenmaal rond? Dan adviseren we u graag over met betrekking tot hypotheekadviseurs en notarissen. Samen met u zoeken we naar een adviseur en notaris die past bij uw situatie.

 

We helpen u graag

Bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen bij het kopen van een huis? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn benieuwd naar uw wensen en helpen u graag verder met de aankoop van uw droomhuis!