Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Het kopen van een nieuwe woning is niet niks. Het is een bijzondere gebeurtenis. Waarschijnlijk doet u dit slechts één of enkele keren in uw leven. Daarnaast is het niet iets wat u van de een op de andere dag doet. Er gaat vaak veel oriëntatie en denkwerk vooraf. Eerst is het natuurlijk de vraag wáár u wilt wonen. Wilt u in dezelfde woonplaats blijven of verhuist u liever naar een andere plek. Heeft u eenmaal besloten waar u wilt wonen? Dan kan de zoektocht naar een nieuw huis beginnen. Een spannende periode! Bent u op zoek naar een woning in Dorst en omstreken? Onze aankoopmakelaar uit Dorst helpt u graag bij de aankoop van een nieuwe woning.

Waar kan aankoopmakelaar Dorst u mee helpen?

Naast het bepalen van waar u wilt wonen, komt er nog veel meer kijken bij het kopen van een huis. Onze aankoopmakelaar in Dorst helpt en adviseert u graag tijdens dit hele traject. Allereerst is het natuurlijk goed om te bedenken waar uw nieuwe huis allemaal aan moet voldoen. Hoeveel slaapkamers heeft u nodig? Wilt u een nieuwbouwwoning of gaat uw voorkeur uit naar een wat oudere, karakteristieke woning? Dit is slechts een klein deel van die vragen die langskomen bij het kopen van een nieuw huis. Als aankoopmakelaar in Dorst weten wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als u een huis koopt. We zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet!

Deskundig advies

Als aankoopmakelaar in Dorst volgen we de huidige huizenmarkt op de voet en spelen daar op een tactische manier op in. Dit vergroot de kans op een succesvolle aankoop van een huis aanzienlijk. Wij bieden u namelijk niet alleen advies, maar ook ondersteuning bij het onderhandelen. Omdat dit zo’n vak apart is, bieden we u hier graag deskundige hulp bij. Heeft u een huis gevonden dat u aanspreekt? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een bezichtiging met ons aan. Voldoet het eerste huis niet meteen aan uw verwachting, treur dan niet. Bij het kopen van een huis is het zelden al meteen raak bij de eerste bezichtiging.

Advies tijdens bezichtigingen

Tijdens een bezichtiging met aankoopmakelaar Dorst, bent u verzekerd van een kritische blik. Doorgaans gaan wij pas mee bij de tweede bezichtiging. Deze is minder oppervlak dat de eerste. Tijdens de tweede bezichtiging gaan we in op de bouwtechnische aspecten van het huis en gaan we op zoek naar eventuele mankementen in het huis.

Alles geregeld

Met een goede aankoopmakelaar aan uw zijde, weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Denk hierbij ook aan zaken als het kiezen van een hypotheekadviseur of notaris. Met de hulp van aankoopmakelaar Dorst, koopt u met een gerust hart een nieuwe woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop van een nieuw huis? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem telefonisch contact met ons op via 06-56051105 of vul het contactformulier in op de website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op (doorgaans binnen 24 uur).