Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

Heeft u besloten om een woning te kopen? Wat leuk! Er staat u een spannende periode te wachten. Eén van de leukste dingen bij het kopen van een huis is het opdoen van inspiratie. Het is heerlijk om erover na te denken wat er allemaal mogelijk is. Wat voor huis vindt u mooi? In welke stad, dorp of wijk wilt u wonen? Allemaal vragen om rekening mee te houden bij het kopen van een huis. Daarnaast komen er ook diverse andere dingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan bezichtigingen, het uitbrengen van een bod en het onderhandelen met de verkopende partij. Onze aankoopmakelaar uit Den Hout helpt u graag bij dit proces. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet bij het kopen van een nieuwe woning!

Hulp van onze aankoopmakelaar Den Hout

Wanneer u een aankoopmakelaar inschakelt, verkeert u in een gunstige positie. Onze aankoopmakelaar uit Den Hout kent de (lokale) huizenmarkt namelijk als geen anders. Hij begeleid u graag bij het kopen van uw droomhuis. We realiseren ons maar al te goed dat het kopen van een huis voor de meeste mensen geen dagelijkse kost is. Het is dan ook niet gek als u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn er om u hierin te ondersteunen.

Oriënteren op de huizenmarkt

Bent u van plan om een huis te kopen? Kijk dan eerst eens rond op de huizenmarkt. Waar wil ik graag wonen? Wat is daar het aanbod? Wat trekt mij aan en komt dat overeen met mijn budget? Door inspiratie op te doen komt u er steeds meer achter wat u graag wilt. Een handige manier om te oriënteren is via woningsites, zoals bijvoorbeeld Funda. Daar ziet u precies wat het woningaanbod in uw regio is.

Een bezichtiging plannen

Heeft u een woning gezien die – op het eerste gezicht – aan uw wensen voldoet? Dan is het tijd om een bezichtiging in te plannen. Vaak kunt u een eerste bezichtiging prima zelf doen. Het gaat er dan vooral om of u enthousiast bent over de woning. Bent u na de eerste bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan gaat onze aankoopmakelaar uit Den Hout graag met u mee tijdens de tweede bezichtiging. Tijdens zo’n bezichtiging letten we op specifieke dingen. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van het huis, maar ook naar de technische aspecten. Is het huis goed onderhouden en zijn er eventuele mankementen? Een ding is zeker: met de kritische blik van onze aankoopmakelaar uit Den Hout komt u niet voor verrassingen te staan!

We helpen u graag

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop van een nieuwe woning? We vertellen u er graag meer over. Bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Vervolgens nemen we graag de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-560 511 05. Ook kunt u altijd ons contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar info@aankoopmakelaardijbreda.nl.