Aandacht is ons motto en niets is ons te veel
Bel direct: 06 - 56 05 11 05

U heeft de knoop doorgehakt en gaat een nieuw woning kopen. Gefeliciteerd! Er gaat ineens een hele (nieuwe) wereld voor u open. Deze beslissing heeft immers invloed op uw huidige en toekomstige situatie. Er gaan veel dingen op u af komen en het is daarom niet vreemd om het overzicht te verliezen en een beetje moedeloos te worden de komende periode. Onze aankoopmakelaar in Bavel ondersteunt u tijdens dit proces.

Hulp van een aankoopmakelaar in Bavel

Een huis kopen is iets wat de meeste mensen niet elke dag doen. Het is een bijzondere gebeurtenis, waarbij veel komt kijken. Allereerst is het natuurlijk zaak dat u zich goed oriënteert binnen de huizenmarkt. Wat is het aanbod? Wat is mijn budget? Daarnaast is het belangrijk om te bedenken wat uw wensen zijn. Waar wilt u wonen? In wat voor wijk en welke voorzieningen moeten er zijn? En misschien nog wel belangrijker: welke kenmerken moet de woning hebben? Hoeveel slaapkamers wilt u in huis? En hoeveel waarde hecht u aan de tuin? Dit zijn allemaal belangrijke aandachtspunten om over na te denken bij het kopen van een huis. Heeft u een geschikte woning gevonden? Dan komt onze aankoopmakelaar Bavel om de hoek kijken. Hij helpt u graag verder met het aankoopproces. Wanneer u vanaf het begin af aan zorgt dat u al uw zaken op orde heeft en op papierwerk met betrekking tot de koop bij elkaar houdt, heeft u al een sterke basis. Echter zien we in de praktijk dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen, wat niet vreemd is. Daarom helpt aankoopmakelaar Bavel u verder.

 

We denken met u mee

Als u op zoek bent naar iemand die bekend is met de (lokale) huizenmarkt en precies weet hoe hierop in te spelen, dan is een aankoopmakelaar uit Bavel precies de persoon die u nodig heeft! De kansen op een snelle en voordelige aankoop worden aanzienlijk vergroot met deze hulp. Zodra u een huis gevonden denkt te hebben en een eerste bezichtiging heeft gehad kunt u contact opnemen met een aankoopmakelaar Bavel. Om een huis te vinden kunt u rondkijken of websites zoals Funda. Hierop staat veel informatie over elke aangeboden woning, zoals gegevens, foto’s of eventueel zelfs filmpjes. U kunt kosteloos contact opnemen met de verkopende partij om een bezichtiging te regelen. In de meeste gevallen gaat men bij meerdere huizen op bezichtiging voordat ze de juiste hebben gevonden. Laat uw hoofd dus niet hangen als de eerste niet positief was. Zodra u wel tegen een winnaar aanloopt, kunt u aankoopmakelaar Bavel inschakelen voor de vervolgstappen.

 

Een ontspannen bezichtiging

Na dit contactmoment zal de aankoopmakelaar uit Bavel plannen maken voor een tweede bezichtiging, waarbij hij of zij ook aanwezig zal zijn. Deze bezichtiging gaat meer de diepte in. Er wordt niet gekeken naar hoe mooi en huis gepresenteerd wordt – de aankoopmakelaar kijkt verder dan dat. Bouwtechnische elementen worden bekeken en eventuele defecten worden opgespoord. De aankoopmakelaar uit Bavel weet als geen ander wat de trucjes zijn van de verkopende partij om het huis te verbloemen. Nadat aankoopmakelaar Bavel het huis heeft bekeken op een kritische en objectieve manier, kan hij of zij u ook verder helpen in de eventuele vervolgstappen. Het zoeken van contact met een geschikte hypotheekadviseur en notaris bijvoorbeeld. Tevens kunt u hulp verwachten bij het ondertekening van documenten zoals de leveringsakte. En laten we niet vergeten dat de aankoopmakelaar uit Bavel een geweldige onderhandelaar is die ervoor zorgt dat u zo min mogelijk betaald voor de woning.

 

Laat van u horen

Heeft u interesse in aankoopmakelaar Bavel? Dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken samen de mogelijkheden. Bereik ons telefonisch op 06 560 511 05 of vul het onderstaande contactformulier in.